Huiz.Net | Wisseltruc
Lees meer over de boekenserie Sam Werner en andere boeken van Anton Huizinga
Boeken, e-books, Sam Werner, fantasie, science fiction, detectives, story, verhalen, spannend
76
page-template-default,page,page-id-76,page-parent,page-child,parent-pageid-74,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Wisseltruc

Het boek ‘Wisseltruc’ is het eerste deel in de populaire serie over Sam Werner.

Als Sam Werner een opdracht krijgt die niet lijkt te passen bij de dekmantel van de organisatie, krijgt hij langzaam in de gaten in welk wespennest hij zich bevindt. Zijn werkzaamheden zijn normaal gesproken niet al te spannend, maar nu beginnen er doden te vallen en is hij er niet zeker van of hij het zelf zal overleven. Hij wordt gekoppeld aan een ethical hacker die opdrachten uitvoert voor de Nederlandse regering. Hoe meer ze samen op pad zijn, hoe duidelijker het voor Sam Werner wordt dat deze jongeman ten dode is opgeschreven.

Het gevaar komt niet alleen van buitenaf, ook binnen de organisatie weet Sam niet meer wie hij kan vertrouwen. Is zijn chef wel eerlijk of volgt hij zijn eigen plan? Wordt Sam ergens ingeluisd vanwege iets van vroeger? Hij weet het niet zeker. Intussen heeft Sam zorgen om zijn moeder en loopt zijn relatie met Fleur langzaam op de klippen.

Pas als hij naar Estland wordt gestuurd, weet hij het zeker. De hacker Koen lijkt slachtoffer te gaan worden van een wisseltruc. Weet Sam de voorgenomen moord op Koen te voorkomen en samen weer veilig terug te keren? Of zal hij bij terugkomst in een val lopen?

Het vervolg op dit boek is in deel twee ‘Valkuil‘ beschreven.

Sam Werner – Wisseltruc

Een Sam Werner boek

€ 3.99 € 17.50 Leesvoorbeeld